Новости

Колку лебот Тонус е здрав за дијабетичари

Нашата позната нутриционистка Цвета Динева, во емисијата "Te gatuajm Sebashku" објаснува колку лебот Тонус е здрав за дијабетичари. Секој ден ке објавуваме краткти видеа за да знаете каков леб е ТОНУС и како влијае лебот ТОНУС во нашиот организам. Со надеж нашите граѓани(потрошувачи) да се навикнат да јадат пред се Здрав, Природен и Вкусен леб.

Posted by Tonus Leb / Тонус Леб
Колку помага лебот Тонус на слабокрвност (Анемија)

Нашата позната нутриционистка Цвета Динева, во емисијата "Te gatuajm Sebashku" објаснува колку помага лебот Тонус на слабокрвност (Анемија). Секој ден ке објавуваме краткти видеа за да знаете каков леб е ТОНУС и како влијае лебот ТОНУС во нашиот организам. Со надеж нашите граѓани(потрошувачи) да се навикнат да јадат пред се Здрав, Природен и Вкусен леб.

Posted by Tonus Leb / Тонус Леб
Дали лебот ТОНУС е диетален?

Нашата позната нутриционистка Цвета Динева, во емисијата "Te gatuajm Sebashku" објаснува дали лебот Тонус е диетален и колку е здрав за вашиот организам. Ќе објавуваме краткти видеа за да знаете каков леб е ТОНУС и како влијае лебот ТОНУС во нашиот организам... Со надеж нашите граѓани(потрошувачи) да се навикнат да јадат пред се Здрав, Природен и Вкусен леб.

Posted by Tonus Leb / Тонус Леб
Разликата помеѓу Тонус и останатите лебови.

Разликата помеѓу Тонус и останатите лебови. Нашата позната нутриционистка Цвета Динева, гостин во Канал 5 во емисијата "Најдобри Совети " објаснува зошто лебот Тонус мувлосува .... Внесете го во вашата исхрана, овој здрав вкусен леб кој благотворно влијае на вашето здравје! Тoнус - Лебот на иднината!

Posted by Tonus Leb / Тонус Леб
Тонус леб за деца

ТОНУС - лебот на иднината ! Нашата позната нутриционистка Цвета Динева, во емисијата "Te gatuajm Sebashku" објаснува колку лебот ТОНУС е корисен за нашите деца . Ќе објавуваме краткти видеа за да знаете каков леб е ТОНУС и како влијае лебот ТОНУС во нашиот организам... Со надеж нашите граѓани(потрошувачи) да се навикнат да јадат пред се Здрав, Природен и Вкусен леб.

Posted by Tonus Leb / Тонус Леб
Колку е природен Тонус Лебот?

Нашата позната нутриционистка Цвета Динева, гостин во Канал 5 во емисијата "Најдобри Совети " објаснува зошто лебот Тонус мувлосува .... Внесете го во вашата исхрана, овој здрав вкусен леб кој благотворно влијае на вашето здравје! Тoнус - Лебот на иднината!

Posted by Tonus Leb / Тонус Леб

Останати информации