1

STANDARD

Kokër e e mbirë ,
vajë ulliri, tharmë buke dhe kryp.

2

NIGELLA SATIVA

Kokër e mbirë, nigella sativa (fara e zezë),
vajë ulliri, tharmë buke dhe kryp.

tonus

MIX SEMKI

Kokër e mbirë, fara luledielli,
fara kungëlli, susam, len,
vajë ulliri, tharmë buke dhe kryp.

Produktet

Tonus - Standard

Tonus - Mix Semki

Tonus - Bez kvasec

Tonus - Nigella Sativa

Tonus - Mesan rzan

Tonus - Zbogaten so ĆIA

5

Tonus - Zbogaten so PCENKA

Produkt

20 vjet më parë në Rusi produkte të tilla janë krijuar. Ajo është buka pa miell e bërë direkt nga integrale të grurit, i cili ka qenë gati deri në një fazë të mbirjes. Kjo bukë është krijuar me qëllim qe maksimalisht të përdoren të gjitha substancat ushqyese të një kokërr gruri.

Kjo bukë përmban një shumë të ushqimit të fibrave. Konsumi i 250 g “TONUS” bukë në ditë  bën që trupi jonë të marr 40-45 g. e fibrave. Norma e përditshme e rekomanduar ështën 50g.

Rekomandimet për konsumim

“TONUS” është e rekomanduar për konsumim nga Ministria e Shëndetësisë së Federatës Ruse, Instituti i të Ushqyerit të Akademisë Ruse të Shkencës Mjekësore të Federatës Ruse dhe Qendres Diabetik të Bullgarisë si një produkt që bën përmirsimin e shëndetit te shtresat e gjith popullsisë, duke përfshirë një organizim si ushqyim për të gjith nxënësit dhe fëmijët të moshës parashkollore dhe gjithashtu për një diabetik dhe një dietë e të ushqyerit.

Përdorimi i bukës “TONUS” është e rekomanduar për të gjith zyrtarët e lartë , per gjith personat me atherosclerosis dhe sëmundje ishemike të zemrës, hyper tensioni, diabeti, adiposity, diskansion e bile-kanal në mënyra të mëdha dhe të zorrëve si një trajtim-dhe-produkt prophylactic .

Rekomandimet për konsumim

“TONUS” është e rekomanduar për konsumim nga Ministria e Shëndetësisë së Federatës Ruse, Instituti i të Ushqyerit të Akademisë Ruse të Shkencës Mjekësore të Federatës Ruse dhe Qendres Diabetik të Bullgarisë si një produkt që bën përmirsimin e shëndetit te shtresat e gjith popullsisë, duke përfshirë një organizim si ushqyim për të gjith nxënësit dhe fëmijët të moshës parashkollore dhe gjithashtu për një diabetik dhe një dietë e të ushqyerit.

Përdorimi i bukës “TONUS” është e rekomanduar për të gjith zyrtarët e lartë , per gjith personat me atherosclerosis dhe sëmundje ishemike të zemrës, hyper tensioni, diabeti, adiposity, diskansion e bile-kanal në mënyra të mëdha dhe të zorrëve si një trajtim-dhe-produkt prophylactic .

Mundë të na gjeni ne keto markete :

logo-tinex1