Bukë pa miell TONUS

Ushqyim i shëndetshëm – 100% koker e mbirë Organiке

 
Paramendoni – çdo ditë të hani bukë të shijshme aromatike …

Megjithatë ju nuk merrni yndyrë (pesh), nuk e prishni figurën tuaj, por në të kundërtën e zvogëloni peshën tuaj.

Plus metabolizmi juaj dhe përbërja e gjakut janë normalizuar, kolesterolit është reduktuar dhe sistemin kardiovaskular dhe funksionimi i zorrëve është përmirësuar.

Vecmas kësај, niveli i sheqerit në gjak është stabilizuar në rastin e diabetit, imuniteti juaj është përmirësuar, dhe trupi është pastruar nga mbetjet e damshme…

Hyrje

Në të gjithë botën sendi me i çmuar i njeriut është shëndeti i tij personal i cili mvaret nga mënyra e  të ushqyerit.
Produkti me pronat e mëposhtme do të ishte ideale ( nga pikëpamja e të ushqyerit të shëndetshëm):

 1. I siguron personit sasi te nevojshme ushqyese dhe biologjikisht të vlefshme të substancave të përfshira të një produkti të balancuar
 2. Eshtë ekologjikisht i pastër, nuk përmban asnjë preservativ dhe të akumuluar (të pavolitshme) nga një organizëm i substancave;
 3. Vazhdimisht pastron trupin, kancerogjenet dhe substancat e tjera të dëmshme.

Produkt

20 vjet më parë në Rusi produkte të tilla janë krijuar. Ajo është buka pa miell e bërë direkt nga integrale të grurit, i cili ka qenë gati deri në një fazë të mbirjes. Kjo bukë është krijuar me qëllim qe maksimalisht të përdoren të gjitha substancat ushqyese të një kokërr gruri.
Kjo bukë përmban një shumë të ushqimit të fibrave. Konsumi i 250 g “TONUS” bukë në ditë  bën që trupi jonë të marr 40-45 g. e fibrave. Norma e përditshme e rekomanduar ështën 50g.
Sipas të dhënave të Qendrës Kombëtare të Higjienës në Ministrinë e Shëndetësisë Bullgare përmbajtja e fibrave ushqimore në bukën “Tonus” është 22%, në këtë vëllim 13%  përmbajtje të tretshme ushqimit fibrave dhe 9% përmbajtje jo-ushqimore të tretshme fibrave (FF) dhe që është në 20 herë më shumë se në bukët konvencionale.
Kështu që struktura dhe madhësia e fibrave  lejojnë (bëjne) që të pastrohet plotësisht e gjithë sipërfaqja gastrointetinal dhe gjithashtu organet e tjera të brendhsme dhe të sistemeve.

Në përdorimin e “TONUS” me ushqime të cilat gjithmonë përmbajn sasi të caktuar kancerogjene dhe substanca toksike FF “TONUS” absorbon këta substanca duke bërë sigurimin e vazhdueshëm të mirëmbajtjes në pastërtinë e brendshme të organeve dhe të sistemeve të një organizmi, poashtu pastrohet dhe gjaku në tërsi.
Përveç për atë, ushqimit fibrave të “TONUS” bënë stimulimin dhe forcimin e peristaltikės , zorrëve dhe  zvogëlon kohën e evakuimit të zorrëve pas marrjes së ushqimit deri në 7-8 orë, ndërsa pas ngrënies së një buke konvencionale I nevoiten 26-27 orë dhe edhe më shum (rreth 3 ditë) kohë të gjatë.

Nga një prani e madhe në zorrën e trashë bën që zorrët të  ken probleme të shumta, duke përfshirë zhvillimin patogjen të mikrorganizmave-florën duke shkaktuar sëmundje të ndryshme dhe të rënda  gastro , ku hapin rrugën për një kancer në zorrë.

Rezultatet janë këto:

“TONUS” bukë në konsumim të rregullt:

 1. Buka “TONUS” Stimulon peristaltikėn dhe funksionet motorike , duke siguruar funksionimin e qëndrueshme të zorrëve pa stagnim;
 2. Buka “TONUS” heq nga trupi toksinat, kancerogjenet, substancat toksike, kolesterolin e tepërt;
 3. Buka “TONUS “ stimulon gjakun, rrit hemoglobinën dhe parandalon aneminë;
 4. Buka “TONUS”pezullon zhvillimin e kancerit;
 5. Buka “TONUS” parandalon dhe trajton diabetin;
 6. Buka “TONUS” Parandalon sëmundjet kardiovaskulare;

Buka “TONUS” redukton peshën në trashje.

Rekomandimet për konsumim

“TONUS” është e rekomanduar për konsumim nga Ministria e Shëndetësisë së Federatës Ruse, Instituti i të Ushqyerit të Akademisë Ruse të Shkencës Mjekësore të Federatës Ruse dhe Qendres Diabetik të Bullgarisë si një produkt që bën përmirsimin e shëndetit te shtresat e gjith popullsisë, duke përfshirë një organizim si ushqyim për të gjith nxënësit dhe fëmijët të moshës parashkollore dhe gjithashtu për një diabetik dhe një dietë e të ushqyerit.

Përdorimi i bukës “TONUS” është e rekomanduar për të gjith zyrtarët e lartë , per gjith personat me atherosclerosis dhe sëmundje ishemike të zemrës, hyper tensioni, diabeti, adiposity, diskansion e bile-kanal në mënyra të mëdha dhe të zorrëve si një trajtim-dhe-produkt prophylactic .

Në përgjithësi “TONUS” është bukë si buka e përditshme që konsumojm por dalon ne cilsit dhe aftësit e larta për pastrimin e trupit të njeriut.

Shpërblime

Për vetitë e larta shërues edhe kurative buka “TONUS” ka pranuar një nivel të lartë të vlerësimit në nivel ndërkombëtar. Medaljen e Artë në Plovdiv, Supreme për Dhënien në ekspozitën Ndërkombëtare “Inter – Eko” në Sofje, medaljen e Artë në ekspozitën ndërkombëtare “Prodekspo ” . Në botë ekspozitë IBA në Mynih “TONUS” buka ishte e njohur si unike, nuk ka buke te krahasushme në botë. “TONUS” buka është përfshirë në propozimin e “100 më të mirave të Rusisë” dhe “Librit të dhënat e planetit “, 2007 – medaljen E Artë në Ekspozitën “Shkolla-ushqimi” Expocenter, medaljen e Artë të ekspozitën ndërkombëtare “Prodekspo – 2013”, në Moskës dhe të tjerët.

Krahasim

Aktualisht shumë ” bukë nga kokërr”  janë shfaqur duke pasur në bazë miellin dhe adetivet si shtesë (5 – 30 %) – të llojeve të ndryshme dhe kombinime të drithërave :rrafshuar, të shtypura etj. Të gjitha këto bukë ndryshojnë nga “TONUS”, para së gjithash, bazë e këtyre bukëve është miell që kanë të ulët vlerën biologjike, dhe, së dyti, grurit që është duke u zhvilluar në strukturën e tyre, nuk është çuar deri në fazën aktive të mbirjes dhe nuk dispergated për marrjen e lehtë të asimiluar elemente cilësore dhe ushqimit të fibrave.

Në përmbledhje

Në përmbledhje është e nevojshme të theksohet se konsumimi ditore I bukës “TONUS” garanton :

 • Pastrimin e vazhdueshëm e traktit gastro enteric, te gjakut dhe te organeve tjera te trupit për shkak të fibrave ushqyese të bukës TONUS.
 •  Mbajtja e një organizmi me të balancuar , i pasur me aminoacide, elemente minerale, vitamina të lehtë të asimiluar në formë.