Produktet

6

Tonus Standard :

Kokër e e mbirë , vajë ulliri, tharmë buke dhe kryp.

Kur e ngrohim bukën permirsohet kualiteti I bukës ose thën ndryshe  kthehet kualiteti I më par.

Afati I skadimit është 4 ditë ne temperatura te dhomës, në frigorifer (+4 deri +8) afati është 8 dit dhe ne friz 3 muaj.

Të ruhet ne vende të thata dhe të errëta.

Tonus Mix Semki : Kokër e mbirë, fara luledielli, fara kungëlli, susam, len, vajë ulliri, tharmë buke dhe kryp.

Kur e ngrohim bukën permirsohet kualiteti I bukës ose thën ndryshe  kthehet kualiteti I më par.

Afati I skadimit është 4 ditë ne temperatura te dhomës, në frigorifer (+4 deri +8) afati është 8 dit dhe ne friz 3 muaj.

Të ruhet ne vende të thata dhe të errëta.

4
5

Тонус Nigella Sativa : Kokër e mbirë, nigella sativa(fara e zezë), vajë ulliri, tharmë buke dhe kryp.

Kur e ngrohim bukën permirsohet kualiteti I bukës ose thën ndryshe  kthehet kualiteti I më par.

Afati I skadimit është 4 ditë ne temperatura te dhomës, në frigorifer (+4 deri +8) afati është 8 dit dhe ne friz 3 muaj.

Të ruhet ne vende të thata dhe të errëta.

Хранливата вредност на Тонус леб и санитарни правила и норми на Руската Федерација 2.3.2.1078-01 (индекс 3.2.2 оптимален опсег за тело)

Sanitary Rules and Norms 2.3.2.1078-01 ”Tonus” bread
Protein %, not less than 8,0-13,0 8,82
Fat, % 1,0-8,0 1,4
Carbohydrates, % 45-55 51,5
Energy, kcal 210-340 211
Thiamine (Vitamin В1), mg/100 gr 0,3-0,5 0,4
Riboflavin (Vitamin В2), mg/100 gr 0,15-0,25 0,24
Vitamin В6, mg/100 gr 0,3-0,5 0,40
Niacin (Vitamin B3), mg/100 gr 3,0-5,0 3,33
Folic acid, mg/100 gr 0,03-0,06 0,032
Iron, mg/100 gr 3,0-4,0 3,92
Vitamin Е, mg/100 gr, not less than 1,5 27,2

ГЛИКЕМИСКИ ИНДЕКС 35

Енергетска Вредност Протеини (г) Јаглени хидрати (г) Масти (г)
Енергија (кј) Енергија (кцал)
1027 245 10.8 35.5 4.87

Субастанци на храна во ТОНУС леб и бел леб